Sayfalar

23 Haziran 2014 Pazartesi

İlk ellbisem

Creazon dergisinin ilk sayısındaki bir elbiseyi dikmeye çalıştığımı söylemiştim :) O elbiseyi zor da olsa bitirdim ve giydim :) Niye zor oldu. Dergiye göre ben 42 bedenim. Ama gözüme büyük geldi. 40 beden kalıbını çıkardım. Kestim kumaşı teğelledim bi giydim .Aman allahım evlerden ırak kendimden korktum. O kadar büyük o kadar çirkindi :D Sonra aynı kalıbın üzerine 36 beden çıkardım. Cık o da olmadı. Dergi karar veremedi benim kaç beden olduğuma :) 36 bile bol geldi. Bu dikim aşamasına gelmeden önce mağazalarda bi kaç elbise arayışım olmadı değil. Kimi kısa geldi , kimi bol ,saçma sapan kıyafetler saçma sapan fiyatlar. Bir şifon gömlek aldım sadece. En kötü ihtimalle kurtarıcı bir siyah pantolonla giyerim dedim . Elbise olmazsa hani :)
Ama her türlü malzeme elimde varken denememekte olmazdı. Öyle veya böyle diktim elbiseyi giydim ama nasılsa kumaş siyah diye dikim aşamasını fotoğraflamadım. Çünkü siyahı ne yapsam ne etsem de güzel fotoğraflayamıyorum. Akabinde tabi elbiseyi giydiğim gün fotoğraf çekmeyi de unuttum. Bloga yazıcam ya gece yarısı eve döndükten sonra eşime psikolojik baskı uyguladım illa çekiceksin , ben bloga koyucam diye . Ama koca kişisi gönülsüz ben yorgun ayaklarım 10 küsur yıldan sonra topuklu giydiği için şiş , dudağımda uçuğum olunca hiç güzel çıkmamış fotoğraflar. Zaten cep telefonuyla çekiyorum :) Fotoğraf makinama yeni kablo aldım ama orjinal olmadığı için düzgün şarj etmiyo vs :)
Amma uzattım hee. Ama derdim durumun vehametini anlatıp hiç gülmemiş hıh şuna bak yorumlarından kaçmak :D Normalde çok gülümserim gülmeyi severim ama fotoğraf çekilirken kalıyorum tavşan gibi :)
Elde kalan tek foto ile postumu bitireyim ben iyisi :) En azından boydan elbise görünüyor :) Ama bu fotoğraf işine kesin çalışmamız lazım bizim :)m


2 yorum:

  1. :) Çok güzel olmuş. Elinize sağlık. İyi günlerde giyin.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil