Sayfalar

17 Mart 2015 Salı

Kız Çocuk Mickey Mouse Kostümü

Aslında kostüm sayılmaz ama ne desem bilemedim. Oğlumun sınıf arkadaşının doğum gününde hediye olarak diktim. Teması mickey mouse olunca aklımda tam da bu kombin yandı.

Tişört ve etekten oluşan takımın üstü hazır . H&M marka düz bir tişörte eteğin kumaşından mickey mouse kafası aplike ettim. Bunun için tabiyki çift taraflı yapışkanlı tela kullandım. Bu telanın bir kaç çeşidi var. En kalitelisi petek dokulu olan .Demedi demeyin :)) Daha ucuzu var mt si 2 tl ye . Bu petek dokulu olan 6-7 tl mt si ama çok daha iyi . Eteği kloş etek olarak kestim . Beline de siyah lastik taktım.Yani pek bir numarası yok. Sadece etek uçlarına pembe dantel geçirdim .O oyaladı biraz. Kova burcu olarak aklımda sürekli ampuller yansa da her zaman ince işçilik için sabrım olmaz :)


Tavsiyemizi de verdikten sonra gelelim resimlere.




Bunlar tatlı bir kıza hediye gitti. Beğenildi, hatta partinin yarısında giydirdi arkadaşım . Ertesi günü de okula giderken giymiş güzel kuzu :) Çok mutlu oldum  . 


Şimdi elimde bir tane daha  benzer yarım bir takım var. Henüz sahibi yok. bakalım o kime nasip olacak :)) beline yine kalın lastik geçiçem sanırım. 


Üstü hazır yine , çiçeğini ben yaptım henüz monte etmedim. 






6 yorum:

  1. çok şirin olmuşlar canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım .Seninkilerin yanında idare eder ama sevindim beğenmene :)

      Sil
  2. Çok güzel takımlar yapmışsın. Güle güle giysin sahipleri. Ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Kız çocuğum yok ama dikiş dikmekten alamıyorum kendimi :))

      Sil
  3. oyy pek tatlılar bayıldım,ellerinize sağlık:):)

    YanıtlaSil