Sayfalar

27 Ocak 2015 Salı

Hoodie de Neymiş Canım ; Kapşonlu Eşofman Üstü Diktim İşte

Hoodie kısa bi kelime sevdim ben bunu ama Türk Dil Kurumu'na sorsan güzel türkçemizi kullansana der bana :) Eh bulun şöyle onu ifade edecek şıp diye anlatacak bizde kullanalım :)

Neyse canımm ben Türkçe konusunda otorite olmadığım için sorun yok . Hoodie de derim , kapşonlu (yada kapüşonlu :p ) sivitşört de derim , kapşonlu eşofman üstü de derim :)
Beni ilgilendiren kısmı bu giysi türünün çok rahat olması :)

Benim çokça giydiğim hatta bu sene 2 tane diktiğim bir model. Oğluma da diktim , sırada eşim var. Bu yıl dikişe daha bir yöneldim sanki. Artık üzerimizdeki günlük kıyafetlerden mutlaka 1-2 si benim diktiğim olmaya başladı.Her zaman fırsat bulup bloga yazamasamda üretkenliğim son sürat gidiyor maşallah . Ama sanırım hepimizde öyle. Dikişe yöneldiğimiz zamanlarda yani , mutlaka blogu ihmal ediyoruz, veya bloga yazdığımız dönemler genelde dikişin (veya uğraştığımız hobi her neyse ) hafiflediği  dönemlere denk gelir.

Her neyse kendime tüm diktiklerim genelde günlük kıyafetler olduğu için pek çekip eklemedim ama bir gün bir abiye dikersem söz veriyorum burdan çarşaf çarşaf yazıcam :)) Şimdi elde tek kalan fotoğrafa.
Benim organize ettiğim bir sınıf gezisinde çocuklarımızla beraber Oyuncak Müzesine gitmiştik.Oraya giderken giymiştim.Orada çekildi aşağıda fotoğrafta :) Çanta da yine benim diktiğim bir parça :)


4 yorum:

  1. Ellerine sağlık arkadaşım inan hazır kıyafetlerden hiç farkı yok. Pek de yakışmış sana. Ana oğul güle güle giyin inşallah. Ben çanta hiç dikemedim daha. Bir ara uğraşsam mı ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım benim. Uğraş tabiyki.Hatta günlük kıyafetleri ve günlük çantaları dikmeyi daha çok seviyorum ben. Çünkü uğraş verip diktiğim dolapta beklemiyor. Daha çok giyiyorum o zaman :)) Kesinlikle sen de denemelisin :)

      Sil
  2. O mesgulanne donmus! Ig olmasa hic haber alamayagim sizden. Benim diktiklerim daha cok ofis ortaminda topuklu ayakkabiyla giyilecek elbbiseler. Giyiyorum ama sadece ise giderken. Gunun geri kalanini ise spor kiyafet giyerim. Onlari da cabuk eskisin, yine alinsin diye galiba uzun omurlu yapmiyorlar. Ben de dikecegim artik, sanirim elbiselerden daha cok giyilecek bunlar, hem de cocuklarin hasta oldugu su spor markasina belki bagimliligi bitiririm belki. Akilli kadinsin, ellerine saglik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah canım . Benim de senin gibi diktiklerimi giyebilecek ofis ortamım olmadığı için mecbur spor kıyafetler dikiyorum :)) Sende kesinlikle dikmelisin günlük kıyafetle. Dikiyoruz emek veriyoruz eskitene kadar kullanalım dimi ama :) Birde ben çok kıyafet eskitiyorum maalesef işimizden dolayı. Şimdi bol bol sweat ve tişört dikip giyicem inşallah. Hele bir yaz gelsin , gelsin kapriler gitsin şortlar :))

      Sil