Sayfalar

1 Ağustos 2014 Cuma

Marifetli Forum

Bizim dikiş severler olarak toplandığımız bir forumumuz var.Sizde dikişe gönül verdiyseniz buyrun gelin forumumuza :) Sen olmazsan bir eksiğiz gibi ajitasyon yapmayacağım ama gelirseniz çok memnun oluruz :) Ne kadar çok dikiş sever bir arada o kadar dikiş aşkı o kadar proje o kadar iş demek   :)


Bir zamanlar forumlar çok yaygındı .Şimdilerde artık 3-5 büyük forum dışında pek kalmadı aktif. Hele ki sadece dikiş üzerine aktif forum bilmiyorum ben. Facebook kullanmayı sevmiyorum ben maalesef. Hele twitter a hiç alışamadım .O yüzden bloguma sıkı sıkı tutunuyorum ama orası da çok sohbet ortamının oluşacağı bir yer değil.Hem sohbet etmek hem birbirimizin fikirlerini almak için forumda toplanalım dedik :) Bazen bir dikiş aşamasında fikre veya yardıma ihtiyaç duyabiliriz. Veya bloga bir postu doldurmayacak konuları yazabiliriz. Bloglarımızın reklamını yapabiliriz. Aklınıza ne gelirse yani. 
Tabi bunları ben tek başıma düşünmedim :) Hatta yapımıma katkım bile olmadı .  Sevgili Emel (hobizen-dikis blogunun sevgili sahibesi ) düşündü forumu açtı bizde sahip çıkalım dedik .Dikişe gönül vermiş arkadaşlar hadi toplanalım :) 

ZORUNLU NOT : Ben dikiş dedim ama (algıda seçicilik işte , bana ne lazımsa orası ile ilgileniyorum ) Dıy , Örgü ,Kanaviçe , Tığ işi kategorileri şimdilik mevcut olanlar. Ohoo daha kimbilir neler açılır :)) 

4 yorum: