Sayfalar

25 Mayıs 2014 Pazar

Benim Etkinlik Pantolonum :)

Etkinlik pantolonumu çoktan bitirdim. Hatta giydim .Ama bir türlü resimleyip ekleyemedim bloga. Neden derseniz kaç defa kendim çekmeyi denedim. Hepsi kötü çıktı. Siyah olduğu için hem modeli hem rengi yansıtamadım bir türlü. Kaç defa eşime çektirdim .Onlarda olmadı :S Gündüz kimse yok ben dışardayım.Gece ışık düzeni vs .Olmadı bi türlü maalesef. Artık ümidimi kesmiştim zaten.Ama bugün dedim kendime. Ben bu pantolonu diktim mi diktim. Etkinliğe katıldım mı katıldım. Ee giyedebiliyorum. Üstelik kendime diktiğim ve giyilebilen ilk kıyafet :P  İlk etkinliğim ayrıca. En iyisi kötü de olsa bir resimle de olsa katılayım dedim :) Zira şu hayatta başlayıp ta biteremediğim bir şey olmadı çok şükür.Geç oldu kötü oldu ama oldu :) Önemli olan da bu sanırım :)

Şimdi gelelim tek pantolon resmine.


Model burda dergisinin kapağındaki modeli kullanacaktım Hatta kalıbını bile çıkarmıştım .Ama bir kaç arkadaş kalıbın sorunlu olduğu söylemişti. Üstelik fermuar köprü vs detaylarda olunca açıkcası gözüm kesmedi. Geçen yıl bir kapr7im vardı. Modelini çok seviyordum.Sonra bahçede çam ağacından sakız olmuş .Çıkmadı bir türlü .Giyemiyordum.Bende olduğu gibi sökmüştüm kalıbını kullanırım diye. Elime o geçti. Bacak boyunu uzattım ondan olduğu gibi kestim.Oldu.Ama biraz bol olmuş. Yan dikişlerini çift iğne ile bastırdığım için sökmek zor geldi. Bol mol giydim :) Yanlar cepli. Arkada cep yok ama cep kapağı yaptım , oldukça güzel oldu. Ama maalesef aynı güzelliği fotoğraflarda yansıtamadım. Bu fotoyu da bu sabah eşim işe gitmeden yakalamak için elimi yüzümü bile yıkamadan giyip çektirdim :))) O yüzden kelle yok kusura bakmayın :) Zira bonus saçlarımdan korkabilirsiniz :) Ama illa seni görücez derseniz :))
Alın size bir selfie -- Ay çok pardon özçekim :)



Not : Dolabın altındaki resim defterini görmeyiniz lütfen :) Zira bizim evde tuvalet dahil her yerden bir resim defteri çıkabilir. Biz alıştık sizde alışırsınız :) Çünkü bizim kuzu çok sever resim yapmayı.Bilumum resim malzemelerini evin muhtelif yerlerinden toplarız :) (çekmece içi kaşıklık dahil )


12 yorum:

  1. Hadi hayırlı olsun o zaman,nice etkinlikler nice başarılar diyelim.Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Bu etkinlik bana acayip gaz verdi :)

      Sil
  2. Elinize sağlık. Kendi diktiğiniz bir şeyi giymek çok keyifli olmalı :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Hülyacım :) Hevesin varsa denemelisin mutlaka :)

      Sil
  3. Güle güle giyin, ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. resimdede gayet güzel duruyor ellerinize sağlık
    güle güle giyin.
    Resim defterimi hiç sorun değil dua edin ki deftere yağıyor ya duvara yapsaydı?..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Zaten duvarlardan deftere geçtik. Çamaşır mak.bulaşık mak.bilumum duvarlar ,fayanslar ,kapılarda resim yeteneğinden nasiplerini aldılar :D

      Sil
  5. Bu güzellik nedir kuzum, hanımlar döktürmüşler vallahi, sizinki de ayrı güzel olmuş, bayıldım ellerinize sağlık..;) güzel günlerde giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim :) Herkes çok güzel işler ortaya çıkardı.Benimki solda sıfır bence :) Ama ben acemiliğime veriyorum. Bundan sonraki etkinlikler bekleyin ben geliyorum :P

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil