Sayfalar

18 Nisan 2014 Cuma

Rüyaların Dili Olsa

Bir çok rüyamı hatırlar kendi kendime yorumlamaya çalışırım.Gerçi bazıları çok saçma oluyor yorumlamaya değmiyor ama olsun :)
Misal Yüzüklerin Efendisi serisinin ilk filmini sinemada izledim. Akşamına ben yüzük taşıyıcısı olmuşum.Frodonun yerine kendimi gördüm. Kaçtım kaçtım sonra kocaman bir çukur açtım. Yüzüğü gömdüm .Sonra bi topuk , kaçtım gittim ordan :) Ama gollum hala peşimde falan :D
Neyse bunu geçelim :D
Garip olan size anlatmak istediğim eşimin rüyası . Bu aralar sanırım çok kötü haberler aldık minicik yavrularla ilgili. Bu haberler bizi daha da hassaslaştırdı sanırım.
Dün gece eşim rüyasında çekirdek ailemizi bir tepenin başında bir evde yaşarken görmüş. Havada nasıl soğukmuş. Bişeyler olmuş , sonra bir adam gelmiş biz oturacaktık bu evde çıkın diye yukarıdan aşağıya bişeyler atmaya başlamış. Sonra eşimde bişeyler atmış aşağıya. Sonrasını hatırlamıyor. Uyanmış .

Bugün ise işyerindeyken birisi gelmiş. Elinde bir gazete. Çocuğu hastaymış. Sigortanın karşılamadığı ilaçlar varmış. Para topluyormuş. Eşim düşünmüş ben adamı nerden tanıyorum diye.Bir miktar para vermiş. Adama ağlamaya başlamış.Miktar sanırım beklediğinden fazlaymış. Eşim adamın tipini beğenmemiş ama cuma günü hürmetine yine de vermiş.Aradan bir kaç saat geçtikten sonra o adamı nereden tanıdığı aklına gelmiş. Bağış için gelen adam rüyasında gördüğü kişinin ta kendisiymiş.

Şimdi bu rüyayı neye yormalı ? Hayır diyelim hayır olsun ama bence bunun bir anlamı var. Ama ne ? Keşke rüyaların dili olsaydı. Ya da ben onları daha iyi yorumlayabilseydim.
Rüyalarımla ilgili anlatmak istediğim bir kaç anı daha var ama onları d başka postta yazarım artık.

4 yorum:

  1. Rüyalar bilinçaltımızdır. Bilinçli,uyanık zihnimizle çözemediklerimizi rüyada çözermişiz. Eşinizin rüyasından gördüğü adamın gerçekten gelmesi çok güzel bir rüya bence. İyi ki para vermiş eşiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim tereddütlerim olur ama eşim hiç bi zaman boş çevirmez geleni. Bunun da vardır bir hikmeti sanırım :)

      Sil
  2. hayir dusun hayir olsun ins. ruya cok genis bir konu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi canım .Haklısın .İyi düşünelim iyi olsun her zaman .

      Sil