Sayfalar

1 Şubat 2014 Cumartesi

Diktiğim Çantalar 1

Dikiş makinam bozulmadan evvel çanta dikmeye heveslenmiştim .Bir kaç tane de diktim hatta. Makina teklemeye başlamıştı zaten.Kafamdaki modelleri yapamadım .En basitle başlıyım dedim sonra :) Sonra makinam bozulunca elimde kesilmiş bir sürü çantayla başbaşa kaldım :D

Neyse artık kafaya koydum ya yeni makina almayı .Alınca elimde bolca kesilmiş iş olucak.Bi hevesle bi oturuşta dikerim artık hepsini.

Çantalarımı instagrama koydum ama bloga koymamış olduğumu farkettim bugün.Aslında daha güzel aydınlık bir yerde tekrar çekip koysam daha iyi olacak ama ona da üşendim doğrusu. Dikiş dikmeyi seviyorum ama diğer fotoğraf çekme bloga resim hazırlama kısmı beni yoruyor. Ben yazsam fotoğraflarımıda blog kendisi otomatik bilgisayarımdan alıp yerleştirse ne güzel olurdu :))
Çantalara dönecek olursak efendim diktiğim çantaların hepsi satılık.Yeni başladığım için fiyatı minimum da tutmak istedim. Aşağıdaki tüm modellerin hepsi 20 tl :)



Gri çiçekli çanta .Yumuşak kumaşlıdır. En : 36 cm boy : 33 cm sap uzunluğu : 59 cm . İç cebi yoktur.Ağzı düğme ile kapanmaktadır. 





Patchwork çanta. Harf aplikeli .En : 37 cm boy : 33 cm sap uzunluğu : 64 cm .İçinde 1 adet cebi vardır. Ağzı düğme ile kapanmaktadır.






Plak desenli çanta .Duck kumaş. 34 cm eninde 30 cm boyunda 59 cm sap uzunluğuna sahiptir. 1 adet iç cebi vardır. Ağzı mıknatıslı çıtçıt ile kapanır. 





Plak desenli çanta -2 Duck kumaş.  36 cm eninde 32 cm boyunda 56 cm sap uzunluğuna sahiptir. 1 adet iç cebi vardır. Ağzı mıknatıslı çıtçıt ile kapanır. 






Postacı çanta denilen çapraz takılan model.Duck kumaş. Plak desenli . 31 cm eninde 31 cm boyunda 115 cm sap uzunluğuna sahip. ağız ve sap kısmında kot kumaş kullanılmıştır. Manyetik çıtçıtla kapanır. 






Matruşka desenli duck kumaştan çanta. 35 cm eninde 30 cm boyunda 63 cm sap uzunluğuna sahip. İç cebi yoktur ağzı fermuar ile kapanır. 






Postacı çanta denilen çapraz takılan model. Yumuşak kadifemsi bir kumaşı var. 30 cm eninde 30 cm boyunda 115 cm sap uzunluğuna sahip. 1 adet iç cebi vardır ,manyetik çıtçıtla kapanır. 

Çantaların ortak özelliklerine gelince : Hepsi kumaştan dikildi , içlerinde veya dışlarında deri , karton vs kullanılmadı. Yani hepsi çok kolay çamaşır makinasında yıkanır. 
İçlerinde elyaf yoktur. Makina da dilediğiniz sıcaklıkta yıkanır.Elyaf olduğu zaman toplanma yapabiliyor çünkü. 
Hepsi astarlıdır.Temiz dikişlidir. İçlerinin resmi istenildiği takdirde çekip gönderilir. 

Bunların haricinde 3 tane de dikip kendi kullandığım çantalarım var :)) 
Mesela birisi aşağıda :) Diğer 2 sinin resmini çekmemişim hiç :) 


Bunu satışa koymama nedenim ilk diktiğim çanta olduğundan hem benim için özel hemde dışarıdan görünmese bile ufak tefek kusurları var :)  
Ama istenirse bu modelden de dikebilirim tabiyki :)) 

4 yorum:

  1. hepsi çok güzel ellerine sağlık 2 numara favorim ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim baharcim.Henuz buyuk parcalara cesaret edemedigim icin isinma calismalari yapiyorum :)

      Sil
  2. bayıldım elllerine sağlık:) çok güzeller bu arada sayfan çok renkli :D meşgulanne

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim uysalanne .Sayfan cok renkli deyince tekrar actim sayfami ni baktim :)) guzel mi diye :)

      Sil