Sayfalar

5 Şubat 2015 Perşembe

1 Yaş Bebek Elbisesi


 Merhaba arkadaşlar . Dikiş konusunda yoğun günler yaşıyorum çok şükür :)) Hem çalışıp hem çocuk bakıp hem dikiş dikip hemde akşamları spora kaçınca blog ihmal oluyor biraz maalesef :) Ama sağlık olsun değilmi. Biz anlarız birbirimizin halinden :) Geçenlerde bebek görmeye gittik . Extra plan ortaya çıktığı için hediye almaya vaktim olmadı , bende kendim diktim :))
Nasıl olmuş beğendiniz mi ?

 Pratik kalıpsız bebek elbisesi . İçini komple astarladım temiz dikişli , arkadan düğmeli . Ortalama 1 yaş civarı bebek için.Son dakika da yetiştirdiğim için ışık falan ayarlayamadan direk çektim , ütüleyip çıktım evden. Fotoğraflar özenli olmadı maalesef, bunun için özür dilerim.










Kumaşım çok yumuşak tam bebek penyesi :) Bebek gibi bir arkadaşımdan hediye gelmişti :)) O kendini biliyor :) Tanırmı acaba kumaşı :)) 
Sağlıcakla bol dikişli günler diliyorum . Gözlerinizden ellerinizden bloglarınızdan öpüuyorum :)) 


-----------------------
Not : Bu yazıyı bile 2 dk içinde nasıl yazdım kaçtım ben bile bilmiyorum, imla hatalarına dönüp bakamadım , çok özür dilerim :(  
------------------------

10 yorum:

  1. Ne güzel bir hediye olmuş. Sahibi güle güle giysin. Fotoğrafları geç elbiseye özenmişsin belli. Ellerine sağlık. Mağazadan almaktansa bence çok daha kıymetli bir hediye olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Aslında elbise görünenden daha güzel oldu. Ama birde ütüden önce çekince fotoğraflarda özensiz olunca pek belli edemedi bile. Ama olsun dikmeye devam yine de .Hatta bir tane daha diktim ama onu artık ütüleyip çekicem :D

      Sil
  2. Çok sevimli! Mutlu, sağlıklı günlerde giysin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :)) Havalar ısınınca hemen giyebilecek maşallah prenses de çok tatlı i eminim çok yakışacak :)

      Sil
  3. Vallahi iyi ki hediye almamışsınız çünkü çok tatlı bir elbise olmuş hem de daha kıymetli. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Dediğim gibi fotoğraflar da pek belli olamadı ama göründüğünden daha güzel oldu. Kesinlikle bende el emeği ürünlere daha çok değer veriyorum :)

      Sil
  4. çok güzel olmuş canım fiyonk detayı olayı bitirmiş. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pişt çaktırma canım fiyonk hazır dı :) Nerden nasıl kaldı hatırlamıyorum ama elimde vardı. Çünkü ben fiyonk yapmayı hiç beceremiyorum :) Sadece ortasına çiçeği koydum :))

      Sil
  5. Çok şirin olmuş bu ya,ben de artık bebekli arkadaslarıma bir şeyler dikmeyi planlıyorum.yaşasın dikiş dikebilmeeek:):):)http://hobidelisii.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İstedikten sonra dikebilirsiniz , çok güzel şeyler çıkartacağınıza eminim . Üstelik bebek kıyafeti dikmek daha zevkli :))

      Sil