Sayfalar

8 Ekim 2014 Çarşamba

Nerdeyim ? Ordayım , burdayım , heryerdeyim :)



Yazmayalı yine epey zaman olmuş. Sağolsun arayan soran arkadaşlarım oldu demiycem :)) Çünkü zaten sık sık yazan birisi olmayınca pek kimse yokluğunuzun farkına varmıyor :) Bir arkadaşım hariç :) O kendini biliyor. Yoo sitem etmiyorum .Bende giremediğim zamanlarda farkedemiyorum kim var kim yok.
Gelelim bana . Nerelerdeyim. Aslında buralardayım.Bayramda bir yere gitmedik. Malum kurban bayramı işleri. Az da olsa misafir geldi.Bayram öncesinde oğlumun doğum günü oldu. Hemen sonrasında bilgisayarımda reklam istilası oldu.Ondan kurtulmaya çalıştım.Dün bütün günümü buna harcadım desem inanır mısınız. Sonunda kurtuldum ama . Bayramda ben işe gelmedim. Tabi ilk 2 gün . Bayramdan hemen önce yeni fidelerimiz geldi. Hatta oğlum bile bize yardım etti :)) Onların saatlik sulanması lazım.Haliyle biz 3 -4 günlerde çalıştık.Dolayısıyla hiç boş vakit bulamadım. Bloga da epeydir uğrayamadım. Resimdeki kadından daha kötü durumdayım aslında.



Yazacaklarım birikti aslında ama hepsini bu posta sığdıramam :) Sırayla aklıma geldikçe fırsat buldukça yazarım artık. Aslında pek dikiş dikemedim.Zaruri ihtiyaçlar dışında.Başlayıp bitiremediğim işler çoğunlukta her zamanki gibi .
2 gündür de ülke gündeminden dolayı canım bişey yapmak istemiyor.Umarım en kısa zamanda tüm akan kanlar durur .Her ne kadar sınırlarımızda görünsede aslında ülkemin tam ortasında yanan köz inşallah alevlenmeden söner. Tüm can korkusuyla yaşayan insanlara sen dayanma gücü ver rabbim. Hakkımızda haklarında en hayırlısını ver.

Hayat böyle akıp giderken güzel haberler de almıyor değiliz. Bu sabah acil işlerimi halledince biraz bloglara bakayım dedim ama ne mümkün. Herkes çoşmuş. Akşama artık evden (cepten) okurum .Evde bilgisayar açmayı sevmiyorum.Yıllarca eve iş götürdüm .Artık yeter dimi .Keyif için bile olsa bilgisayar görmek istemiyorum evde. Heh haber demiştim. Sevgili Türkan 'dan müthiş bir haber aldım. 2. bebeği yoldaymış.Burdan da kutlarım canım benim.Çok sevindim. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin , hayırlı evlat olsun ,bahtı da tahtı da güzel olsun inşallah .
Şimdilik benden bu kadar. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum arkadaşlar. Akşama sevdiğim tüm blog arkadaşlarıma uğrayıp neler yazmışlar okuyacağım.Hepsini yorum yazamam belki ama mutlaka okuyacağım :))

6 yorum:

  1. Inanin aklimdaydiniz, forumda bile baktim. Ama bu ara kimse yok, herkes kayip.
    Memlekette huzur hayal olmak uzere, icim buruk.. Arayi acmayin, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kocaman sevgilerimi gönderiyorum sevgili Meri.Sen benim sitemlerime bakma :) Zaten sitem etmeye de pek hakkım yok.Bende çok sık girip paylaşımlar yapamıyorum :))

      Sil
  2. Hosgeldin arkadaşım ülke gündemi beni de çok endişelendiriyor. Umarım huzurumuz daha fazla tehlikeye girmez. Bir de filelere soracağım ne güzel bir fotoğraf olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım fideleri sorarsan biz çiçekçiyiz.Seramız var bitki üretimi yapıyoruz :)) Allahtan oğlumda çok seviyor toprakla uğraşmayı :)) Öpüyorum kocaman :)

      Sil
  3. merak ediyoruz etmez miyiz hiç :) daha sık bekliyoruz. bende sık yazmasam da geziniyorum genelde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baharcım güzel arkadaşım :) Kışın daha rahat olacağım sanırım dikiş açısından.Kış geceleri uzun olunca bol bol dikerim diyorum bu sene :))

      Sil