Sayfalar

28 Ekim 2014 Salı

En Güzel Kırmızı Geri Dönüşüm Benim ki :))

Sevgili İrem Hanım 'ın düzenlediği geleneksel En güzel kırmızı En güzel beyaz etkinliğine çok katılmak istedim bu sene. Katılmak istediğimi de belirttim .Eyvahhh . Elimde kırmızı kumaş yok ki.Neyse vakit var alırım derken merkeze hiç gidemedim iyi mi. Elimde kırmızıya yakın bile kumaş yok. Nedense beyaz da hiç aklıma gelmedi. Ama tamamen tesadüf bir şekilde dün gece kullanmadığım bir montum vardı kırmızı . Onu yeleğe dönüştürmek aklıma geldi.Zaten bugünlerde hep tamir işleriyle uğraştım. Oğlumun (hatta bir arkadaşımın oğlunun) pantolonlarının bellerini ve fermuarlarını çıkararak eşofman beli ve lastiği taktım.Böylece okulda rahatça giyebilecekler. Bende pantolonlar giyilmeden bir kenarda eskiyecekken yeni eşofman alma zahmetinden  kurtuldum :) Geri dönüşüm yeleğime gelirsek : yapmasına yaptım ama etkinlik aklıma bile gelmedi. Sonra aklıma oğlumun bugün okulunda 29 Ekim gösterisi olduğu geldi. Bugün ona beyaz gömlek ile kırmızı yelek giydirmeye karar vermiştim. Sonra ben niye kırmızı yeleğimi giymiyorum ki dedim :) Sonra cevap verdim birde üstüne :) Giy tabi. Hava henüz sıcak olduğu için tişört ile giyebildim .
Sonra yine o çok konuşan geveze  iç sesim madem böyle ana oğul güzel güzel kırmızı beyaz giyindiniz e bunu bari koy etkinliğe dedi :)  Sonra kendimi irem Hanım 'ın sayfasında buldum :))
Benimki kırmızı geri dönüşüm olsun dedim .Katılan arkadaşların hepsi birbirinden güzel giysiler dikmişler. Ellerine sağlık hepsinin. Umarım benim geri dönüşüm yeleğimi kendi emeklerine saygısızlık olarak anlamazlar. Hiç katılamamaktansa ufak bir dönüşümle bari katılmak istedim. Ama seneye çok cici kıyafetler dikeceğim ; söz :))





8 yorum:

  1. Yelekler oğlunuza da, size de çok yakışmış. Bence kullanılmayan şeyleri değerlendirmek, değer katmak, çok anlamlı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Maksat etkinliğe katılmak olsun dedim :) Yoksa aslında pek emeği olan bir dikiş değildi .

      Sil
  2. Çok güzel olmuş. Nasıl da yakışmış ana oğul ikinize de. Ben de katılmayı düşündüm. Ama kumaş almayı unutunca başka ekime kaldı düşüncem. Güle güle giyinin inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Keşke katılsaydın diycem ama kumaş bulmak bazen çok sıkıntılı olabiliyor :) Hele de güzel bir kırmızı bulmak :) Seneye inşallah katılırız beraber.

      Sil
  3. Tüm aksiliklere ragmen kırmızılarınızı dikip fıstıklar gibi giyinmissiniz anne ogul:) harika olmuslar güle güle giyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Dün akşama kadar öyle gezdik :) Basit de olsa maksat katılmak olsun dedim . İddiam yok ama seviyorum etkinliklere katılmayı.

      Sil
  4. Anne oğul kırmızı olmuşsunuz. Anne kız elbise takımları görüp özeniyordum. Oğlum olduğu için. Ama pekala da anne oğul benzer kıyafetler giyebiliriz aslında. :)
    Bloğuma davet ediyorum ben de sizi. Umarım gelirsiniz. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.En kısa zamanda iade-i ziyaret yapacağım. Sevgilerimle :))

      Sil