Sayfalar

11 Nisan 2014 Cuma

Bu Aralar Ben ve Yeni İşler Yeni Makina :)

Bu aralar tatlı telaşlar içerisindeyim ben . Neler mi yapıyorum. Sabah kalkıp oğlanı okula bıraktıktan sonra 1 numaralı mesaiye gidiyorum. İşyerinde 4 e kadar çalıştıktan sonra oğlanı okuldan alıp 2 numaralı mesaiye başlıyorum. Akşam yemeği hazırla ye - topla-yıka-kurut derken oğlanın uyku saati geliyor. Onu uyuttuktan sonra 3 numaralı mesai başlıyor benim için. Ertesi günün hazırlıkları .Öğlen yemeği için hazırlık - makinaya çamaşır-ütü vs :)
Bunların hepsini layıkıyla yaptıktan sonra günün kalan bir kaç saati de benim oluyor :) İşte o güzel saatlerde de ya dikiş dikiyorum (-dum makinam bozulana kadar ) yada kitap okuyorum .Fakat bu aralar o saaatlerimde dolu . Ama güzel bir şey için . Oğlum ve sınıf arkadaşları için 23 Nisan kostümleri hazırlıyorum.
Kostüm için kumaş alımı -çocukların ölçüleri - kumaşın kesimi derken 15 günü yedik :) Bakalım yetişecekmi.
Ama güzel bir haber yeni dikiş makinamı aldım .Artık onun hevesiyle 2-3 gecede bitiririm ben dikiş işlerini :))
Kostümümüz kedi kostümü. Tüm çocuklara siyah tulum şeklinde önden fermuarlı tulumlar dikiyorum.
Kız çocuklarına rengarenk tüllerden tütü etek olacak extra. Oğlanlarında boyunlarına rengarenk tüllerden papyon olacak bakalım :) Ayaklarına da siyah pisipisiler :)) Bakalım nasıl olacak :))

Bu yavru kedicik benimki :) Eminim diğer kediciklerde bu kadar sevimli olacaklar kostümleri içerisinde :)



Bu arada alttaki penye kumaşları da oğlum için aldım. Ama henüz yoğunluktan ve makinamın olmayışından dolayı dikemedim :) Umarım 24 nisan itibariyle evdeki kumaş stoğuna bir el atabilirim :) Bunlar cici yazlık pijama olacaklar oğlum için. 



Daha sonrası için planlarım neler. Erkek çocukları için özel bişeyler dikmek istiyorum. Pijama olur pantalon olur , tişört olur.Kendim için de bişeyler dikicem tabiyki .Her ne kadar sıradan şeyler giysemde , farklı herkeste olmayan kıyafetleri seviyorum. Bakalım zaman ne gösterecek :) 

Makinam mi yok yok o başka postta hele biraz kullanayım özellerini öğreneyim ondan sonra ayrıntılı yazıcam :) 
Tamam hadi çok merak ettiyseniz :)) 


19 yorum:

  1. güle güle kullan makinanı:)oğlunda kostümlü çok şeker olmuş maaşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. İnşallah sorun çıkarmadan uzun yıllar kullanırım :)

      Sil
  2. Güle güle kullan makinanı canım,neler neler dikersin sen şimdi...güzel yorumun için teşekkür ederim ayrıca...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah :) Aklımda çok güzel şeyler dikmek var önce 23 Nisanı bir atlatsamm :) Benden de kocaman sevgiler :)

      Sil
  3. hayırlı uğurlu olsun inşallah tıkır tıkır işler :) kumaşlara bayıldımmm çok harika kumaşlar buluyorsun vallahi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baharcım arada denk geliyor öyle :) Yoksa burda çok kumaş sıkıntısı çekiyorum :) Bahsetmiştim aslında o pijama olacakların hiçbirisi kumaş olarak alınmadı :D PAzarda dökme olarak satılan dikilmiş tek alt pijamalardan aldım.Kesip oğluma yapıcam :) Umarım makina beni utandırmaz :)

      Sil
  4. makınenız hayırlı olsun, kedı kostumu de kumaslar da cok guzel ellerınıze saglık, ozellıkle ıs makınelerı olam kumasa benım oglum bayılırdı ne kadar sanslısınız boyle cocukların sevecegı desenlı seyler bulmussunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım , keşke türkiyede olsan :) Gönderirdim oğlun için :) Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Aslında kumaş sıkıntısı çeksemde şükür bi şekilde hallediyorum.Birde bol bol kumaş bulabilsem başka iş yapamam sanırım :) İyiki yok :))

      Sil
  5. İyi günlerde kullanın hayırlı olsun makinanız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Daha daha güzelleri sizin olsun .

      Sil
  6. 12si doğum günümdü ve eşim de bana bir dikiş makinesi aldı :)) Siz de ben de güle güle eskitelim, güzel işler çıkaralım. Ben de bekler, sevgiler gönderirim

    YanıtlaSil
  7. Öncelikle hoşgeldiniz bloguma :) Doğum gününüz kutlu olsun :) Güle güle kullanın makinanızı sizde.Hemen iade-i ziyarete geliyorum :))

    YanıtlaSil
  8. Öncelikle kedicikler çok sevimli olacağa benziyor emeğinize sağlık sınra ise kumaşlara bayıldım. Bulunduğum yerde kumaşçı olmadığından mudır nedir bir kumaş aşkı başladı bende çok güzeller dikilmiş hallerini sabırsızlıkla bekliyorum sizi izlemeye aldım benim naçizane bloğuma beklerim
    Prensesannesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Bu arada dikiş makinası değil uzay mekiği sanki çok havalı duruyor güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.daha öncesinde hep yanlış seçimlerden dolayı hayal kırıklığı yaşadım. Umarım bu defa şans bana gülmüştür :))
      Kumaşçı olmaması hem iyi hem kötü :) Olmayınca bulduğunuzla yetiniyorsunuz. Hayallerinizdeki belki tam ortaya koyamıyorsunuz.Olsa bu defa kendinizi frenleyemeyip ihtiyacınızdan fazlasını alıp bütçeyi zarara uğratabilyorsunuz :D
      Benim olduğum yerde de kumaş satıcısı yok denecek kadar az. Olanlarda çarşaflık vs kumaş satıyor. Giyimlik kumaş için merkeze gitmek zorunda kalıyorum.O da her zaman olmuyor maalesef :) Ben de bulduğumla yetiniyorum :)) Sizin blogunuza da hemen geliyorum iade-i ziyarete :) Sevgilerimle.

      Sil
  10. kedicik çok tatlı amaaa :)
    makinanda hayırlı olsun canım,nasıl memnunmusun,çok güzel işlerin olsun inşaallah yeni makinanla,bol dikişler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.Makinada çok çok fazla bişeyler dikemedim henüz.Vakit darlığından .Ama diktiklerimde hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar.Kalın kotlarda bile tık demedi. Çok şükür. Ama belli de olmaz.Umarım bol bol deneme fırsatım olur yakın zamanda :))

      Sil
  11. mesgul anne:)))))
    makinani gule gule kullan..iyi gunlerde insallah cok cici isler yaparsin
    oglusunu opuyorum

    YanıtlaSil
  12. Çok çok teşekkür ederim Cihan Hanımcım :)) Bugün bahçenize konuk oldum :) Bayıldım bahçenize :) Bende kocaman öpüyorum.Hem oğlum hem kendi adıma :)

    YanıtlaSil