Sayfalar

10 Nisan 2015 Cuma

Çocuk Giysi Dikiş Etkinliği 1 Son Katılma Tarihi 13 Nisan Olsun mu ?

Tekrar merhabalar arkadaşlar ,
Birden bire kendiliğinden ortaya çıkmıştı bu etkinlik .Bilseydim daha planlı programlı giderkim. Bu kadar ilgiyi ve katılımı beklemiyordum itiraf etmeliyim :) 10 kişiyi tamamlasak yeter diyordum kendi kendime. Nihayetinde bu benim ilk etkinliğim ve öyle çok çok ziyaretçisi olan bir blogger değilim. Hiç bir zaman ziyaretçi sayısını dert etmedim kendime ama takipçi sayısı az olduğu için katılım az olur diye düşünmüşüm istemeden :))

Şimdi ilk duyuruyu yaptığımda mart ayının sonuydu. Şimdi 10 nisan. Diyorum ki son katılma tarihimiz 13 Nisan olsun . Ve son 10 günde dikişlerimizi dikelim bitirelim .
Bu arada dikip bitiren arkadaşlar bana mesgulanne@gmail.com mail adresimden fotoğraflarını ve ayrıntılarını atabilirler. Blogger arkadaşlar kendi bloglarında yayınladıktan sonra bana linki gönderebilirler. Ama kendi blogunuzda yayınlamak için çok acele etmeyin derim nacizane :) Hepimiz aynı günlerde yayın yaparsak daha heyecanlı olur bence :))

Çoğu arkadaşımız duyurusunu yaptı zaten :) Onlara çok çok teşekkür ederim. Sayenizde 40 kişiye yaklaştık nerdeyse :) Henüz duyuru yapmamış arkadaşlarda yaparlarsa çok sevinirim.

Bu arada benim ilk etkinliğim olduğu için eksiklerim mutlaka olacaktır , ama önemli olan niyet. Bazı etkinlikler de duyuru ve paylaşım şart .Ben şart koşmadım ama paylaşırsanız bloglarınızda ve sosyal hesaplarınızda sevinirim.

Gelelim etkinlik sonu nasıl olacak :) Bir çok arkadaşım zaten dikiş etkinliklerinden haberdar. O yüzden benim yapmam gerekenler /yapmamam gerekenler konusunda uyarırsanız sevinirim :)

Etkinlik resimleri / linkleri elimde biriktikçe ilk gelme sırasına göre 5 li (veya resim az olursa) 10 lu gruplar halinde yayınlayalım diyorum .Malum 40 kişi katılıcak :) Ve bazılarımız bir kaç parça giysi dikecek (itiraf.com :) ) Hepsi tek sayfada sıkıntı olur sanırım :)

Sezon itibariyle bizim işlerimiz çok yoğun . Ay bu yoğunlukta nasıl etkinlik yapacaksam bende :) Şu yazıyı yazana kadar bile 40 defa kalktım oturdum . Neyse herkese kolay gelsin diyorum . Ve çok meraklanıyorum.Kimbilir ne güzel ciciler çıkacak ortaya :))

11 yorum:

  1. Hadi bakalım. Ben de çok merak ediyorum. Ama çok güzel olacağından eminim. Merak etme, bu etkinliği en güzel şekilde tamamlayacağından eminim.Sevgilerimle:))))

    YanıtlaSil
  2. Kalibi cikardim kumasi aldim, insallah baslayacagim:) 23 Nisan cifte bayram olsun cocuklara:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Mevlüde Hanımcığım . Eminim sizden çok güzel işler çıkacak :) Dikkat edin : işler diyorum :P

      Sil
  3. sevgili mesgul anne, bir baska blogda ilan edilmesiyle etkinliğinizi duydum ve ben de katılmak istiyorum. bunu belirtmem yetiyordur katılmak için umarım. sevgiler.. zeynep taşan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında mevcut bir blogunuz veya sosyal mecrada bir hesabınız varsa paylaşmanızı rica ediyoruz . Ama mecburi değil . Paylaşırsanız sevinirim. Katılma süresi bitti ama etkinliğimizin reklamı olur :)

      Sil
  4. meşgul anneciğim ben etkinlikte dikmeyi söylediğim pantolonlarımı diktim
    bağlantı adresi
    http://bendencesitlemeler.blogspot.com.tr/2015/04/bir-kalip-iki-model-cocuklar-icin.html#links
    başka diktiklerim de var onları da 23 nisanda yayınlarım inşallah.
    Elbiseler yetişirse belki onları da 23 nisanda paylaşabilirm.
    sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oo çok hızlısınız :) Aynı yorumu yeni yayının altına ekleyebilirmisiniz :) Bitirenler oradan devam edelim :)

      Sil
  5. Ben de bitirdim. Bağlantı adresim http://zedzu.blogspot.com.tr/ Ayriyeten fotoğraf göndermem gerekli mi o konuda bir bilgim yok. Eğer gerekiyorsa bana yazarsan sevinirim. Etkinlik için ayriyeten seni kutluyorum :))) Güzellikle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Bloga eklemişsin gördüm.Senin kızlar poz konusunda en az senin kadar iyiler :) Maşallah diyorum. Yeniden fotoğraf göndermene gerek yok. Ben blogundan alırım :))

      Sil
  6. ah keşke yeteneğim olsaydı. Seni takibe aldım. Ben de bloğuma beklerim.

    http://www.bakbuharika.com/

    YanıtlaSil