Sayfalar

24 Ekim 2014 Cuma

Bu tişörtün yakası nasıl düzeltilir ?

Bu tişörtü önündeki deseninden dolayı severek aldım ama yakası çok kötü duruyor. Ne yapabilirim de giyilebilecek kadar düzeltebilirim arkadaşlar. Size danışmaya geldim. Aslında iade edebilirdim ama renklerin güzelliğinden dolayı veremedim.Ben bunu ya adam edicem ya da en kötü baykuşun etrafından kesip başka bişeyde kullanıcam :) İnat ettim yani :) Fikir verebilirseniz memnun olacağım :))


6 yorum:

  1. Hoş geldin. Tişört gerçekten harikaymış. Bende pek yaratıcı fikir bulunmaz. Ama geçen kendin dik sayfasında irem'in artan perdelik tüllerle tişörtün yakası, kolları ve eteğine diktiğini gördüm. Çok havalı olmuştu. Bir bak istersen:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım gördüm ama benim tüllerle olan ilişkim sadece perdelerde güzel :) Tüller fırfırlar giydiğimde bana hiç yakışmıyor maalesef :)

      Sil
  2. Güzel tişörtmüş gerçekten.Aslında yakasına içindeki renklerden biriyle kalın biye geçilebilir.Kendin Dik in tül fikri de çok güzeldi gerçekten.Tişörtün son halini merak ediyorum..))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biye hiç aklıma gelmedi ya :( Tühh . Kestim tişörtü parçaladım , bu postu yazdıktan hemen sonra .Öyle bekliyor bakalım :(

      Sil
  3. Yakası kötü durmuyor ama gayet güzel bence :/ ama icinize sinmiyosa neslihanın dedigi gibi kendi renklerinden biye gecebilirsinz turuncu bir biye fena durmaz hani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tişörtü kestim ama tekrar birleştirsem mi bilemedim şimdi. Yakası ben kollarımı yukarıda tuttuğum için belli olmuyordu pek.Aslında çok kötüydü. Kollarda aşağıdayken uçları yukarıya bakıyordu .Roba kısmından altını başka bir tişört olarak dikeceğim sanırım bu gidişle.

      Sil