Sayfalar

2 Ağustos 2014 Cumartesi

SIcak Sıcak Kumaşlarım :)

Yepyeni kumaşlarımı paylaşmak istedim sizlerle :) 

1- Pazardan aldıklarım. Oğluma ve oğlumun arkadaşına dikilecek (yeni kardeşi oldu ve bebek hediyesi haricinde büyüğe de hediye götürmeli diye düşünüyorum ben -varolan kardeş kıskançlığını daha da körüklemeyelim diye :) )  .Çizgili olan kumaşdan eşime tişört dikeceğim. Aynısından daha önce diktim kendime. O pek sevmesede ben takım giyinmeyi çok seviyorum :)) 


2-Baykumaşın yumuşacık bebek penyesi .Kocaman bir parça aldım. İyiki almışım.Penyesinin kalitesi çok güzel. Bundan oğluma ve  kuzenlerimin  yeni doğacak bebeklerine birşeyler dikeceğim .


3-Lacoste dediğimiz pike penye kumaşlar . Yine baykumaştan.Bunlar diğer aldıklarımın yanında hediye geldi :) Çok güzeller. 


3- 2 parça likralı kot kumaş . Koyu yeşil.Yine baykumaştan. Kendime ve oğluma kış gelince pantolon dikeceğim :) Hep anne kız kombini görecek değiliz ya :) 


4- Bunlar yine baykumaştan pike penye. Açık gri. Bunlardan çalışanlarımıza logolu tişört dikeceğim :) Eşim dikiş makinasını alırken şart koymuştu.Artık firma tişörtlerini de sen dikeceksin diye :) Umarım becerebilirim :)) 


5- Bunlarda modası geçmeden dikmek istediğim neon kumaşlar. Çok esnek ve yumuşacıklar.Umarım esnetmeden kaydırmadan dikebilirim :) Bu arada ilk defa  neon renk dikip giyeceğim :)) Yine baykumaştan .


6- Bunlarda yine baykumaştan. Eşime gömlek dikmeyi düşünüyorum :) Tabi şimdilik düşünüyorum sadece :) 
Düz renk gri olanlar baykumaşın hediyesi . 


7- Buda kalın kışlık sweatshirt kumaşı.İçin tüylü kalın penye . Eşime ve oğluma (yeterse bana da ) eşofman altı dikeceğim kışa :) Yine baykumaştan .


Dİkkat ettimde hep oğluma ve eşime almışım bu defa kumaş :) Ama kendine dikilecek o kadar çok kumaşım varki.Onları dikmeye başlasam 1 sene kumaş almamam lazım :) 



4 yorum:

  1. Güzel işler çıkacaktır kesin bekliyorum. Kumaşlar çok tatlı; )).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bir başına oturabilsem neler dikeceğim neler :))

      Sil
  2. Ne güzel kumaşlar bunlar böyle...
    Çok güzel olacaklarından eminim güle güle giyin şimdiden:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Hepsi kolay kumaş. Eminim zor olmayacak ama vakit alacak :) Birde yarım işler olunca :)

      Sil