Sayfalar

22 Ağustos 2013 Perşembe

Tatesal Blogunun Çağrısı

Takip ettiğim bloglardan birisi : tatesal.blogspot.com  .Benim de düşündüğüm aklımın bi köşesinde zihnimi meşgul eden bir konuda yazmış.Bloggerların sadece bloglarda yazması konusunda. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. http://tatesal.blogspot.com da düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sevgili tatesal'ın yazısını olduğu gibi ekliyorum . Blogundaki yazıya buradan ulaşabilirsiniz.


*****************************************

Çok Kıymetli Blog Arkadaşlarım,Blogcanlarım!!!
6 senedir Blog dünyasındayım...Artık ailem,dostum,arkadaşım sizlersiniz...Blogum benim pozitif alanım...Burası başka bir dünya ve bu dünyada birçok dostluklar edindim...Yüzümüzü bile görmediğimiz dostlarımız arasında 40 yıllık dostlara taş çıkartacak muhabbetimiz var...Çok emek veriyoruz bizler...Bazen takdir ediliyoruz bazen de tekdir...Gerçek anlamda blogculuk kalıcılık ister,emekle birlikte süreklilik izleyenlerini de memnun eder...Öyle güzel izleyenlerim var ki benim 2-3 gün yazmasam telefonla arayıp hayırdır ne var nerelerdesin diye soruyorlar...Çok yürekten,sıcacık takipçilerim bunlar...Buradan onlara sonsuz teşekkürler ediyorum...
Bizler emek veriyoruz,sizlerde yorumlarınızla bizleri mutlu ediyorsunuz...Ama çok önemli bir husus var...
Güloanne ile düşündüğümüz ve bazı arkadaşlarımızın da desteklediği bir konu var...Blogger arkadaşlarımız ki buna bende dahilim bloklarımızı sosyal medyaya taşıdık resmen...Facebook,Twiter,Google + v.b sitelerde paylaşımda bulunuyor takipçilerimizi çoğaltmayı amaçlıyoruz...
Bu gibi sosyal paylaşım sitelerinde bloglarla yakından uzaktan alakası olmayan arkadaşlarımız belki bizlerin yemeklerini,hobilerini görmekten bıktı ki bazı serzenişlere şahit olduğumdan bu kanıya vardım...Neden bizler sadece bloglarımızda yazmıyoruz...Bizleri takip etmek isteyen zaten eder...Sosyal paylaşım sitelerinden yorumlar alıyoruz ama farkındamısınız artık bloglarımıza yazılan yorumlar azaldı..."Aman ben face de görmüştüm,beğenmiştim" diye kendimiz bile blog arkadaşımızın sayfasına uğramaz olduk...Bu konuda bana destek vermek isteyen arkadaşlarımın yardımlarını görüş ve önerilerini bekliyor,saygı,sevgi ve selamlarımı sunuyorum...
*****************************************

11 yorum:

  1. Canım hassasiyetinden dolayı çok teşekkür ederim....

    YanıtlaSil
  2. kesınlıkle haklısınız katılıyorum bu konuya destek verıyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim sevgili nedime erdogdu.ayni fikirde olan arkadaslarla karsilasmak cok guzel :)

      Sil
  3. bende bu ve benzeri sebeplerden oralara hiç gitmedim.. sadece google+da hesabım var ama onuda ben açmadım nasıl silineceğini araştırıyorum..
    sevgiler.. ♥NK

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebeplerimiz aynı sevgili Nilgün :) İnşallah bloglarımız teknoloji kurbanı olmaz diye dilemekten başka bişey gelmiyor elimden .Yapılabilecek başka da bişey yok sanırım şimdilik :) #direnblog :))

      Sil
  4. Çok haklı, ben de bundan ötürü halen o tarz işlere girmedim ama gir de gir diye ısrar da çok. Oysa tatesal çok haklı. Bizleri takip etmek isteyen varsa zaten bir yerden ediyor. Yok oraya gir yok buraya gir bana biraz acayip geliyor açık fikrim bu güzel bir paylaşım olmuş çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı sebeplerden dolayı uzak duruyorum hala. Üstellik birde zaten bloga yazmaya anca zaman bulabiliyorum. Üstüne bir de yazdıklarımı yaptıklarımı sırf fazla takipçim olsun diye face de orda burda paylaşacak olursam hobilerimi yapmaya zamanım kalmaz :))
      Birde şunu gördüm. Yaptıklarını paylaşan ve bunun yanında yazmayı , iki satır yaptığı işin hikayesini anlatmayı seven arkadaşlar ne olursa olsun blogdan vazgeçemiyor .Ve buna çok seviniyorum :))

      Sil
  5. DÜŞÜNCELERİNİZE KATILIYORUM. TAKİBE ALDIM SİZİ. BANADA BEKLİYORUM BYE

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim .Hemen uğruyorum size :)

    YanıtlaSil
  7. aynı şekilde düşünüyorum,,sosyal olacağım diye yayılmaya gerek görmüyorum.. ama yine de sayfaların altında da bir beğendim işareti güzel olurdu.. yorum yazmaya fırsatım olmadığı zaman, sayfanı gezdim, beğendim diyebilmek için bir işaret....

    herkese sevgiler..

    YanıtlaSil