Sayfalar

11 Haziran 2013 Salı

Polardan İsme Özel Yastık

 Çok sevdiğim bir arkadaşımın oğlunun ilk doğumgününde hazırladığım yastık. O 1 yaşına basan bebek şimdilerde 2,5 yaşında kocaman bir delikanlı :) Hediyenin yanında el emeği bişeyler de olsun dedim.
Bu arada polarla ilk denememdi.Şimdi bakıyorumda çok ta kötü olmamış. Ama şimdilerde daha güzelini yaparım eminim :) 02.10.2011 de çekmişim resmi ...ooooo 1,5 sene olmuş yapalı benim yazmak aklıma yeni geliyor :) OLsun geç olsun güç olmasın dimi.




Yastık polardan ama süslemeler keçeden . Sizde yapmak isterseniz oldukça basit. Önce yastığı kesin istediğiniz ölçüde. Sonra süslemek istediğiniz motifleri kesin dikin , sonra yastığı birleştirin . Bu kadar. Dikiş makinasına gerek bile yok bunun için. Motifleri kendim çizemem derseniz internette oldukça fazla kalıp bulunmakta.Yazdırıp kullanabilirsiniz. 




Bu el kuklasını da o aralarda yaptım.Ekledim mi bir yerlere bilmiyorum ama görmüşken yine ekliyeyim dedim. Hala oynuyor oğlum bununla ama farklı bir amaçla. Siyah resim tahtasında tebeşirle yaptığı resimleri bu polar kuklayla temizliyor :))




4 yorum:

  1. polar ve keçenin en güzel tarafı sıkıntısız olmaları ve kolayca şekil almaları sanırım :) Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevgili Bahar. Dediğiniz gibi ne kenarına overlok istiyor ne keserken ölçü.Kafana göre kes geç :)

      Sil