Sayfalar

24 Nisan 2013 Çarşamba

Çekmeden Geçemedim - 1

Bazı anlar bazı yerler varki hemen fotoğrafını çekesim gelir. İşte aşağıdaki resimlerde benim mutlaka resmini çekmeliyim dediğim yerlerden ... Her gün işten çıkıp eve giderken kestirmeden gittiğim bir tali yol var. Aralık ayında yerde dökülen kuru yapraklar ve bahçelerin içerisinde yeşeren yeni otlar. İkisi bir arada .Sanırım her yerde bulmak nasip olmaz :)
Antalyayı özellikle Kemeri bu yüzden seviyorum ben . Çeşmesinden suyu içilen az yerden birisi kemer. Havası temiz suyu temiz (en azından şimdilik) sakin (özellikle kışın) arabanız olmasa daha tüm işlerinizi yürüyerek ,en kötü ihtimal tek otobüsle halledebilirsiniz.

31 Aralık 2012 günü keyfim yerindeydi. O gün varolmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyordum sanki :P
Yaradana şükürler olsun ki büyük dertlerim yok.... İşte o gün  hergün """aa yine unuttum geçtim neyse yarın durur çekerim "" dediğim yerde durdum . İndim fotoğraflarımı çektim yoluma devam ettim. Bir kaç araç geçti tuhaf tuhaf baktılar .Yağmur altında deli mi ne dediler belki de .Yada yabancı falan demişlerdir en iyi ihtimal .Ama olsun kimin umurunda :))


Aslında manzara daha güzeldi ama hem ben fotoğraf çekiminde iyi değilim hemde compact bir makina ile anca bu kadar oluyor :) 






Hayat hakikaten lafta değil gerçekten kısa. Yaparım yapmalıyım dediğiniz her şeyi tam zamanında yapabilmeniz dileğiyle :)) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder